В разгара на сезона багери и полиция влязоха в пълен къмпинг

...
В разгара на сезона багери и полиция влязоха в пълен къмпинг
Коментари Харесай

Багери и полиция влязоха в пълен къмпинг край Царево: Защо изгониха туристи?

В разгара на сезона багери и полиция влязоха в цялостен къмпинг по Южното Черноморие. Причината - противозаконни бунгала. Къмпингът е наоколо до „ Корал “ и е цялостен, а някои туристи към този момент са с провалена отмора.

Въпреки покачването на цените, от ден на ден хора избират да прекарат летните месеци на каравана

През зимата притежателят е премахнал непринудено седем от бунгалата. Изненадващо сутринта екскаватор влиза в бунгало, до момента в който в него има хора.

Снимка: bTV

„ Имаше едно младо семейство с три деца, които бяха наложително изгонени. Дали е законно, или не съдът ще се произнесе в септември, когато има планувано дело “, сподели Явор Атанасов, притежател на къмпинга.

Снимка: bTV

Заповеди за срутване има издадени за общо 80 обекта. Те са според закона за устройство на територията,  бунгалата са издигнати нелегално върху държавен горски фонд и аграрни земи, сподели за bTV кметът на Царево Георги Лапчев.

Снимка: bTV

Незаконно построени и сложени бунгала и каравани има и в Арапя. Ако не бъдат отстранени непринудено, те ще бъдат наложително затворени, без значение че се отдават чартърен през лятото и в тях има туристи. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР